diumenge, 20 de juliol del 2008

Què ens han dit els nostres bisbes? Lourdes 08 JMJ


Mons. Carles Soler i Perdigó, Bisbe de Girona (14 de Juliol)

Benvolguts nois i noies,Comenceu avui i aquí un peregrinatge que us portarà al santuari marià de Lourdes. No és un viatge més! No us penseu que tot això són unes vacances a la cristiana! Si hi aneu amb aquesta idea no cal que marxeu.Aneu a trobar-vos amb el Senyor, aneu a conèixer d’altres joves que tenen la mateixa fe en Crist que vosaltres i per mitjà de l’Esperit la voleu posar en pràctica en la missió.






Mons. Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona (16 de Juliol)
A Lourdes hi trobareu l'encant del servei vers als malalts.
No tingueu por de ser cristians, estimeu la crida que el Senyor us ha fet a donar testimoni! Sigueu joves compromesos amb la societat que us ha tocat de viure i doneu-li sense por un toc cristià!
Viviu amb plenitud i defenseu la vida sense cap mena de pudor! La vida és el do més gran que el Senyor ens ha fet i els cristians estem cridats a defensar-la!
En un món on els altres no compten per res, en un món on la individualitat ho està acaparant tot, vosaltres joves hi teniu un paper fonamental i valent!



Mons. Josep Àngel Saiz, Bisbe de Terrassa ( 17 de juliol)

Estimats joves, el Senyor us crida sempre! No tingueu por a respondre la seva crida!
Potser aquí hi ha algú que ha sentit la crida al sacerdoci o la vida consagrada o al matrimoni!
Digueu sempre sí, com Maria, la primera que acceptà la vocació, l'encàrrec que Déu li confià!





Mons. Joan Enric Vives, bisbe d'Urgell ( 19 de Juliol)

Avui està de moda la globalització! Els cristians ja fa anys que això ens ho tenim en clau positiva i plena: La catolicitat!
A lourdes experimentem això, la catolicitat, la crida que el Senyor fa a tots els homes i dones del món! La fe que tants milions de persones compartim! Els vincles d'amor que tenim entre tots els cristians del món!
Joves, experimenteu aquí el pertànyer a l'Església de universal del Crist i porteu-la al dia a dia en la vostra Església diocesana!